Rekisteri- ja Tietosuojaseloste

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.11.2017. Viimeisin muutos 25.05.2018.

Rekisterinpitäjä

Jyväskylän Laatta Leevi Oy
Vasarakatu 1
40320 Jyväskylä

 

Rekisterin yhteyshenkilö

Lasse Seppänen
Jyväskylän Laatta Leevi Oy
Vasarakatu 1, 40320, Jyväskylä
lasse.seppanen@laattaleevi.fi
+358500560944

 

Rekisterin nimi

Jyväskylän Laatta Leevi Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

 

Mitä tietoja keräämme?

  • Kun ostat jotain verkkokaupastamme, osana osto- ja myyntitapahtumaa keräämme tietoja, kuten nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Kun selaat verkkokauppaamme, saamme automaattisesti tietoomme selaamisen käyttämäsi laitteen IP-osoitteen, käyttämäsi internet-selaimen ja käyttämäsi laitteen käyttöjärjestelmän.
  • Mikäli saamme sinulta luvan, saatamme lähettää sinulle sähköposteja, jotka koskevat verkkokauppaamme, uusia myytäviä tuotteitamme sekä muita kauppaan liittyviä päivityksiä. Voit kuitenkin peruuttaa tilauksen heti halutessasi.
  • Vaikka pääasiallinen tietojen toimittaja olet sinä itse, saatamme hyödyntää kolmansia osapuolia, kuten luottopalvelujen tarjoajia, tarvittavien tietojen hankintaan. Lisäksi hyödynnämme kolmansia osapuolia kartoittamaan tarjonnastamme kiinnostuneita henkilöitä ja rakentamaan heitä palvelevaa tarjontaa. 
  • Kuten monet muut verkkosivut, mekin käytämme “cookieita” eli evästeitä. Ne parantavat asiointiasi verkkokaupassamme ja keräävät tietoa kävijöistä ja käyntimääristä verkkosivullamme. Ole hyvä ja tutustu paremmin evästeisiin myöhemmin tässä tietosuojaselosteessa.

Miten saamme sinulta luvan kerätä tietoja?

  • Kun annat meille henkilötietojasi verkkokaupassa asioidessasi (esimerkiksi varmennat luottokorttisi, teet tilauksen, valitset toimitustavan tai palautat tilaamasi tuotteen) oletamme täten, että hyväksyt sen, että keräämme henkilötietosi.
  • Jos tarvitsemme henkilökohtaisia tietoja johonkin muuhun kuin edellä mainittuihin toimiin, kuten esimerkiksi markkinointiin, kysymme sinulta lupaa joko suoraan tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä antamasta tietoja.

Miten voin vaikuttaa minusta kerättyjen tietojen sisältöön? 

  • Sinulla on oikeus tarkastaa, mitä tietoja sinusta on rekisteriin talletettu.
  • Voit myös pyytää tietojesi tarkistusta sekä korjausta halutessasi.
  • Halutessasi toimitamme sinusta tallettamamme tiedot sinulle sähköisessä muodossa.
  • Otathan tällaisissa tapauksissa yhteyttä rekisterin yhteyshenkilöön. Emme toimita tietoja puhelimitse oman turvallisuutesi vuoksi, jonka vuoksi sinun tulee toimittaa kirjallinen ja allekirjoitettu pyyntö aiheesta kirjeitse tai sähköpostitse! Näin takaamme, että tietojasi ei luovuteta muille.

Miten voit kieltää meitä käyttämästä tietojasi? 

  • Sen jälkeen kun olet jo antanut meille luvan käyttää tietojasi, tai olet suostunut esimerkiksi ottamaan vastaan sähköpostimarkkinointia, voit muuttaa mieltäsi.
  • Voit peruuttaa suostumuksesi antaa meidän ottaa sinuun yhteyttä, kerätä, käyttää tai luovuttaa tietoja sinusta. Voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä meihin verkkokauppa@laattaleevi.fi tai lähettämällä postia osoitteeseen:

Jyväskylän Laatta Leevi Oy
Vasarakatu 1
40320 Jyväskylä

  • Voimme luovuttaa henkilötietosi eteenpäin mikäli laki vaatii, tai mikäli sinä loukkaat verkkokauppamme tietosuojaselostetta.

Minne tallennatte keräämänne tiedot?

  • Verkkokauppa-alustamme on Shopify Inc. Shopify tarjoaa meille verkkokauppa-alustan, jolla myymme tuotteita ja palveluita sinulle.
  • Asiakkaistamme kerätyt tiedot tallentuvat Shopifyn tietojärjestelmään, tietokantoihin ja Shopify-verkkokauppa-alustan tallennustilaan. Tietosi on turvassa, sillä ne on tallennettu palomuurin taakse. Lisätietoja tästä löydät täältä (englanniksi).
  • Verkkokauppamme- ja sivustomme hyödyntää myös HubSpot Inc.:n HubSpot -markkinointiautomaation ohjelmistoa. HubSpot käyttää evästeitä kerätäkseen tietoja kävijöiden sivustokäyttäytymisestä ja koostaakseen raportteja, joita hyödynnämme sivustomme jatkuvassa kehittämisessä. Hubspotin oman tietosuojaselosteen voit lukea osoitteessa: Hubspot.com

Miten turvaamme verkkokaupassamme käyvien vierailijoiden tiedot?

  • Suojataksemme henkilökohtaiset tietosi, teemme kohtuullisia varotoimia ja noudatamme alan parhaaksi todettuja käytäntöjä varmistaaksemme, etteivät henkilötiedot vaarannu, ettei niitä käytetä väärin, niihin ei päästä käsiksi tai paljasteta, muuteta tai tuhota.
  • Jos annat meille maksutapahtuman yhteydessä luottokortittietosi, tiedonsiirto salataan käyttäen suojattua SSL-protokollatekniikkaa. Noudatamme PCI-DSS-vaatimuksia ja käytämme muita alalla yleisesti hyväksyttyjä standardeja.

Käytämmekö evästeitä?

  • Kyllä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita sivusto tai palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi tallennustilaan selaimesi avulla (mikäli olet sallinnut tämän toiminnon). Evästeet antavat sivustolle tai palveluntarjoajalle mahdollisuuden tunnistaa vierailijan käyttämä selain, sekä kerätä tietyntyyppistä tietoa. Evästeet esim. auttavat sivustoa muistamaan ja käsittelemään ostoskoriin jättämäsi tuotteet.
  • Evästeet lisäksi auttavat meitä ymmärtämään kiinnostuksenkohteitasi sivustolla edellisiin tai nykyiseen vierailuusi perustuen. Näin voimme palvella sinua paremmin verkkokaupassamme. Käytämme evästeitä myös saadaksemme parempaa ja tarkempaa tietoa sivustollamme tapahtuvasta liikenteestä ja vuorovaikutuksesta. Näin voimme tarjota entistä parempaa verkkokauppakokemusta tulevaisuudessa.
  • Voit lukea lisää evästeistä ja niiden hallinnasta täältä (englanniksi).

Mitä evästeitä käytämme?

  • Käytämme Google Analytics -palvelua seurataksemme käyttäjien sivustokäyttäytymistä sivustolla. Tämän avulla voimme seurata, mitkä osat sivustamme toimivat ja mitkä eivät. Hyödynnämme tätä tietoa tarjoamamme online-palvelun jatkuvaan kehittämiseen.
  • Käytämme myös kolmannen osapuolen sovelluksia verkkokauppamme kävijäliikenteen analysoinnissa. Näin voimme jatkossa parantaa verkkosivustomme toiminnallisuuksia. 
  • Asiakkuudenhallinnan, markkinoinnin ja myynnin työkalu Hubspot käyttää evästeitä käyttäjän identiteetin tunnistamiseen ja selaushistorian seuraamiseen. Lisää Hubspotin evästeistä löydä täältä (englanniksi).
  • Shopify verkkokauppa-alustan evästeiden käytöstä voit lukea lisää täältä(englanniksi). 

Kolmannen osapuolen palvelut ja linkit

  • Tavanomaisessa tilanteessa, kolmannen osapuolen toimijat keräävät, käyttävät ja esittävät asiakastietoja ainoastaan niiden tarpeen vaatimissa rajoissa. Tämä mahdollistaa kolmannen osapuolen toimijan tarjoaman palvelun parhaan käytön.
  • Kuitenkin jotkin kolmannen osapuolen toimijat, kuten maksunvälityspalveluntarjoajat ja muut maksutapahtuman suorittajat, käyttävät omia tietosuojalausekkeitaan. Jotta maksutapahtumat voivat toteutua, meidän on annettava tapahtumia varten tarvittavat tiedot. Annettuihin tietoihin pätevät maksutapahtuman ajan kolmannen osapuolen tietosuojalausekkeet.
  • Suosittelemme, että tutustut myös käyttämäsi maksunvälityspalvelun tietosuojakäytöntöihin ja siihen, kuinka he käyttävät henkilötietojasi.
  • Huomaathan, että jotkin palveluntarjoajat voivat sijaita muulla lainkäyttöalueella kuin verkkokauppamme, jossa asioit. Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen palveluita, joka sijaitsee eri lainsäädäntöalueella kuin käyttämäsi verkkokauppa, tietojasi saatetaan käyttää kyseisen palveluntarjoajan alueen lain piirissä.
  • Kun poistut verkkokauppasivustoltamme kolmannen osapuolen sivustolle tai sovellukseen, et ole enää verkkokauppamme tietosuojalausekkeen tai käyttöehtojen piirissä.

Muutokset rekisteri- ja tietosuojaselosteeseemme

  • Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojaselostetta koska vain, joten ole hyvä ja käy aika ajoin tarkistamassa, onko tähän selosteeseen tehty muutoksia. Kun tähän rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen tehdään tarkennuksia tai muutoksia, ne astuvat voimaan verkkokaupassamme välittömästi. Jos selosteeseen tulee merkittäviä muutoksia, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.
  • Jos verkkokauppamme yhdistyy tai tulee toisen yrityksen ostamaksi, henkilötietosi saatetaan siirtää tässä yhteydessä uusille omistajille, jotta verkkokauppamme voi edelleen myydä sinulle tuotteita.
  • Tätä rekisteri- ja tietosuojaselostetta on muokattu viimeksi 25. toukokuuta 2018.

Kysymykset ja palaute

  • Jos tahdot: päästä käsiksi, korjata, saada haltuusi tai poistaa sinua koskevia tietoja, mitä verkkokauppamme on sinusta kerännyt, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse verkkokauppa@laattaleevi.fi tai postitse:
Jyväskylän Laatta Leevi Oy
Vasarakatu 1
40320 Jyväskylä